Skip to content

Adatkezelési tájékoztató

1. Bevezetés

A Bel-Pa Kft. (székhely: 2092 Piliscsaba, Fő út 78., cégjegyzékszám: 07-09-022347, adószám: 23870607-2-13) elkötelezett a felhasználói adatainak védelmében és tiszteletben tartja a felhasználók személyiségi jogait. Ennek érdekében a jelen Adatvédelmi és Cookie-k Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) kimondja, hogy a Bel-Pa Kft. hogyan gyűjti, kezeli, tárolja, felhasználja és védi a felhasználók személyes adatait.

2. Személyes adatok gyűjtése

A Bel-Pa Kft. a következő módokon gyűjtheti a felhasználók személyes adatait:

  • Weboldalon keresztül: Amikor a felhasználók meglátogatják a belpa.hu weboldalt (a továbbiakban: Weboldal), a Bel-pa Kft. a felhasználó IP-címét, böngésző típusát és operációs rendszerét gyűjti. Ezek az információk segítenek a Bel-Pa Kft.-nek a Weboldal megfelelő működésében és biztonságában.
  • Hírlevélre feliratkozás esetén: Ha a felhasználó feliratkozik a Bel-Pa Kft. hírlevelére, akkor a Bel-Pa Kft. a felhasználó nevét, e-mail címét és más olyan információkat gyűjthet, amelyeket a felhasználó a feliratkozási űrlapon megad.
  • Tranzakciók során: Ha a felhasználó a Weboldalon keresztül vásárol, akkor a Bel-Pa Kft. a felhasználó nevét, e-mail címét, telefonszámát, szállítási címét és számlázási címét gyűjti. Ezek az információk szükségesek ahhoz, hogy a Bel-Pa Kft. teljesítse a megrendelést.

3. Személyes adatok felhasználása

A Bel-pa Kft. a következő célokra használhatja fel a felhasználók személyes adatait:

  • Weboldal üzemeltetése: A Bel-Pa Kft. a felhasználók személyes adatait felhasználhatja a Weboldal megfelelő működéséhez és biztonságához.
  • Hírlevél küldése: A Bel-Pa Kft. a felhasználók személyes adatait felhasználhatja ahhoz, hogy hírlevelet küldjön a felhasználóknak a Bel-Pa Kft. új termékeiről, szolgáltatásairól és promócióiról.
  • Marketing célok: A Bel-Pa Kft. a felhasználók személyes adatait felhasználhatja marketing célokra, például a felhasználók számára releváns hirdetések megjelenítéséhez.
  • Statisztikai célok: A Bel-Pa Kft. a felhasználók személyes adatait felhasználhatja a Weboldal használatának statisztikai elemzésére.

4. Személyes adatok tárolása

A Bel-Pa Kft. a felhasználók személyes adatait addig tárolja, amíg szükséges a személyes adatok felhasználására vonatkozó célok eléréséhez. A Bel-Pa Kft. azonban törli a személyes adatokat, ha azok már nem szükségesek, vagy ha a felhasználó kéri a személyes adatok törlését.

5. Személyes adatok védelme

A Bel-Pa Kft. gondoskodik arról, hogy a felhasználók személyes adatai biztonságos helyen legyenek tárolva, és hogy a személyes adatokhoz csak azok férjenek hozzá, akiknek ehhez jogosultságuk van. A Bel-Pa Kft. megteszi az összes szükséges intézkedést annak biztosítására, hogy a személyes adatokhoz csak az férjen hozzá, aki számára az információk szükségesek a személyes adatok kezelése érdekében, és hogy az ilyen hozzáférést korlátozza az információk felhasználásának céljára.

6. További információk és jogorvoslatok

A felhasználóknak joga van megismerni az általuk a Bel-Pa Kft. részére megadott személyes adatokat, valamint kérhetik a személyes adatok helyesbítését, törlését vagy korlátozását, és tiltakozhatnak a személyes adatok kezelése ellen. A felhasználók továbbá bármikor visszavonhat.